Contact

Wielrennen is een van de kernsporten in het Drents Olympisch plan en mede naar aanleiding van de Vuelta in Drenthe in 2009 is men begonnen met de ontwikkeling van het Wielerplatform. In dit platform hebben verenigingen, stichtingen en organisatoren van wielerevenementen zich verenigd. Het platform fungeert als bindende factor tussen alle betrokken partijen met als doel de onderlinge samenwerking te versterken en ondersteuning te geven bij het organiseren van evenementen.

De samenwerking heeft onder andere geresulteerd in het binnenhalen van een aantal NK’s en tot een betere afstemming van de diverse wedstrijdkalenders. Op dit moment ondersteunt het platform ook de plannen voor een Regionaal Training Centrum in Noord-Nederland. Het platform houdt zich bezig met alle facetten van de fietssport dus niet alleen het wielrennen.

Contactpersoon Wielerplatform:
Herman Strijbosch, herman.strijbosch@ziggo.nl 

Nieuws

Nieuwsberichten Onze nieuwsberichten kunt u vinden op onze vernieuwde website sportdrenthe.nl Lees meer

Energielening SportDrenthe loopt lekker Vaak is de financiering van duurzaamheidsinvesteringen een probleem voor sportverenigingen. Daarom heeft SportDrenthe… Lees meer

Activiteitenkalender

april 2018
Kalenderoverzicht