Contact

Uitgangspunt bij Sport en Kinderopvang is een win-win situatie. De kinderopvang kampt met gebrek aan accommodaties en kan dus moeilijk uitbreiden. Bovendien is buitenschoolse opvang vaak niet aantrekkelijk genoeg voor kinderen die ouder zijn dan acht jaar.

Sportverenigingen beschikken daarentegen over accommodaties die een groot deel van de tijd niet worden gebruikt, en hun sportactiviteiten zijn een welkome aanvulling op het programma van de buitenschoolse opvang. Dit levert tevens een bijdrage aan het terugdringen van bewegingsarmoede bij de jeugd en biedt verenigingen daarnaast de mogelijkheid extra jeugdleden te werven.

Doordat sportactiviteiten van sportverenigingen een welkome aanvulling zijn op het programma (BSA) van de buitenschoolse opvang (BSO) wordt een verhoogde sportdeelname gerealiseerd. Dit levert tevens een bijdrage aan het terugdringen van de bewegingsarmoede bij de jeugd en biedt verenigingen daarnaast de mogelijkheid extra jeugdleden te werven.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alida Pasveer, telefoonnummer 0528-233 775, e-mail apasveer@sportdrenthe.nl.

Nieuws

JUBILEUMCONGRES JEUGDSPORT- CULTUURFONDS DRENTHE 15 NOVEMBER 2017 – TAMBOER HOOGEVEEN Lees meer

Speciale uitgave Beweegrichtlijnen 2017 Wat is nieuw. Wat zijn de feiten. Op 22 augustus 2017 heeft minister Schippers het advies voor de nieuwe… Lees meer

Activiteitenkalender

Kalenderoverzicht