Contact

In de gemeenten Borger-Odoorn en De Wolden loopt het project Sportdorp. Binnen dit project wordt getracht door middel van laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten sportdeelname onder inactieve buurtbewoners te bevorderen.

Dit gebeurt door ondersteuning van de BOS-driehoek: buurt (buurtbeheer, welzijnswerk, etc.), het onderwijs (scholen) en sport (onder andere verenigingen). De activiteiten zijn met name gericht op de jeugd van 10 t/m 18 jaar. In elk dorp worden in samenwerking met het onderwijs, de verenigingen voor dorpsbelangen en sportverenigingen dorpsgerichte sport- en beweegactiviteiten aangeboden met structurele sportdeelname als doel.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u contact opnemen met Alida Pasveer, telefoonnummer 0528-233 775, e-mail apasveer@sportdrenthe.nl.

Nieuws

Speciale uitgave Beweegrichtlijnen 2017 Wat is nieuw. Wat zijn de feiten. Op 22 augustus 2017 heeft minister Schippers het advies voor de nieuwe… Lees meer

Drentse bevolking rookt meer, beweegt minder Volgens het artikel in het Dagblad van het Noorden van 12 juli jl. rookt de Drentse bevolking meer en beweegt hij… Lees meer

Activiteitenkalender

Kalenderoverzicht