Contact

SportDrenthe voert diverse projecten uit speciaal voor de jeugd in Drenthe.

Activiteiten >>
Kies voor Hart en Sport >>
Ouders graag gezien >>
Sport en Kinderopvang >>
Sportdorp >>
Sportiviteit & Respect >>
Vet Cool Gezond >>
Vignet Gezonde School >>
Vliegende vakleerkracht >>
WhoZnext >>

Tour de Fun bus
Tour de Fun is een sportstimuleringsprogramma dat de jeugd kennis laat maken met de wielersport. Kinderen ervaren hoe leuk fietsen nou eigenlijk is en worden gestimuleerd om de fiets te gebruiken als dagelijks vervoermiddel. Doel van het programma is het leveren van een positieve bijdrage aan een gezond(er) beweegpatroon van de jeugd. In dit kader rijdt de Tour de Fun bus regelmatig door Drenthe.
Meer informatie >>

Beweegkriebels, Beweegplezier vanaf 4, Eetplezier & Beweegkriebels
Beweegkriebels, Beweegplezier vanaf 4 en Eetplezier & Beweegkriebels zijn cursussen, workshops speciaal bedoeld voor (pedagogisch) medewerkers van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang. Hierbij gaat het om het aanbieden van speels beweegaanbod, afgestemd op de juiste leeftijd, en informatievoorziening over het belang van gezonde voeding. Met als uiteindelijke doelen het voorkomen van overgewicht en bewegingsachterstand bij kinderen.
Meer informatie >>

Contact
Voor meer informatie over de verschillende jeugdsport projecten en activiteiten kunt u contact opnemen met Alida Pasveer, telefoonnummer 0528-233 775, e-mail apasveer@sportdrenthe.nl.

Nieuws

JUBILEUMCONGRES JEUGDSPORT- CULTUURFONDS DRENTHE 15 NOVEMBER 2017 – TAMBOER HOOGEVEEN Lees meer

Speciale uitgave Beweegrichtlijnen 2017 Wat is nieuw. Wat zijn de feiten. Op 22 augustus 2017 heeft minister Schippers het advies voor de nieuwe… Lees meer

Activiteitenkalender

Kalenderoverzicht