Contact

Fit for Business is een project dat in EDR verband is ontwikkeld door de 3 noordelijke sportraden en de Kreissportbund Emsland. Doel van het project is het implementeren van gezondheidsbevordering binnen MKB-bedrijven.

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers stimuleren gezond te leven. Dat is immers niet alleen voor die medewerker zelf van belang, maar ook voor de onderneming. Werknemers die voldoende bewegen verzuimen minder en zijn beter inzetbaar. Helaas beweegt nog niet de helft van de Nederlandse werknemers voldoende.

Voor de kleine tot middelgrote bedrijven ontbreken vaak de middelen om veel te investeren in de gezondheid van de medewerkers. Fit for Business kan bedrijven ondersteunen in het ontwikkelen van gezondheidsbeleid en kan invulling geven aan diverse sport- en beweeginterventies.

Informatiesheet Fit for Business >>
Website Fit for Business >>
Succesvol Fit for Business congres 'Gezond ondernemen' >>
Onderzoeksrapport Fit for Business >>
Eindrapportage 4 jarig project Fit for Business >>

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SportDrenthe, Mieke Zijl, telefoonnummer 0528-233 775, e-mail mzijl@sportdrenthe.nl.

Nieuws

Nieuwsberichten Onze nieuwsberichten kunt u vinden op onze vernieuwde website sportdrenthe.nl Lees meer

Energielening SportDrenthe loopt lekker Vaak is de financiering van duurzaamheidsinvesteringen een probleem voor sportverenigingen. Daarom heeft SportDrenthe… Lees meer

Activiteitenkalender

april 2018
Kalenderoverzicht