Contact

                                              Logo Op Fietse
Is Drenthe voor de fiets gemaakt, of de fiets voor Drenthe? Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek en heeft niet voor niets de titel 5-sterren fietsprovincie gekregen! De komende jaren vormt de fiets een belangrijk speerpunt in Drenthe. We willen gezamenlijk zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen, van toeristen tot scholieren. De fiets moet het vervoersmiddel bij uitstek worden! 

Drenthe heeft geweldige fietsevenementen, denk aan de Ronde van Drenthe, de Drenthe Fiets4Daagse, Slag om Norg en de Superprestige Gieten. In 2015 hebben de NK Wielersportweken plaatsgevonden in Emmen en reisde Festival Op Fietse in de zomer heel Drenthe door! Naast deze mooie fietsevenementen is er de campagne Op Fietse. Een campagne die bestaat uit verschillende onderdelen, die los van elkaar zijn ontstaan. Op de website van Op Fietse informeren we je graag over Festival Op Fietse, Op Fietse naar school en Op Fietse naar werk. Ook biedt deze website ruimte voor specifieke fietsevenementen, op dit moment is dat het EHC Emmen, een internationale wedstrijd voor handbikers op 2 en 3 juli aanstaande.


Ga je snel (weer) op fietse?

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:
LogoProvDrenthe

Nieuws

JUBILEUMCONGRES JEUGDSPORT- CULTUURFONDS DRENTHE 15 NOVEMBER 2017 – TAMBOER HOOGEVEEN Lees meer

Speciale uitgave Beweegrichtlijnen 2017 Wat is nieuw. Wat zijn de feiten. Op 22 augustus 2017 heeft minister Schippers het advies voor de nieuwe… Lees meer

Activiteitenkalender

Kalenderoverzicht